ORDER FORM

Name:
Email Address:
Phone No.
Address
Item Name

This form powered by Freedback

Monday, January 18, 2010

NOUVELLES VISAGE

SET PERCUBAAN NV - RM130
  1. NV Sensitif Skin Toner 60ml
  2. NV Cleansing Milk 60ml
  3. NV Toner Lotion B 15ml
  4. NV Day & Night Cream 5gm
  5. NV Day Cream 5gm
  6. NV Facial/Black Soap
NV TONER LOTION B 60ML - RM60.00
Untuk menyegarkan kulit wajah dan menjadikannya nampak lebih muda. Membersihkan sel-sel kulit mati.
  1. Sapukan Toner Lotion B selepas menggunakan toner yang bersesuaian mengikut jenis kulit. Gunakan kapas yang sama untuk mendapatkan kesan yang maksimum.
  2. Jangan terlalu terdedahkan kulit pada sinaran matahari semasa dalam proses pengelupasan.
  3. Elakkan daripada terkena bahagian mata dan mulut semasa sapuan.

NV TONER LOTION A 60ML - RM65.00
Untuk menyegarkan kulit wajah dan menjadikannya nampak lebih muda. Membersihkan sel-sel kulit mati.

NV SUNBLOCK 3 IN 1 RM65.00
Formulasi khas yang dirumus untuk memberikan lembapan dan bertindak sebagai foundation yang mampu menjadikan kulit lebih halus dan lembut. Mengandungi vitamin C dan A, Pro vitamin B5 dan UV filter yang dapat melindungi wajah dari sinaran suria.

NV SENSITIVE SKIN TONER 180ML - RM30.00
Untuk memulihkan kulit wajah yang bermasalah dan mengecilkan liang pori yang terbuka supaya kelihatan lebih segar dan bermaya.

NV NORMAL SKIN TONER 180ML - RM30.00
Sebagai ejen penyegar yang memberi kesegaran pada kulit wajah disamping melembutkannya. Mengandungi UV yang boleh melindungi kulit dari sinaran suria.

NV MEDICATED SOAP 100GM - RM50.00
Dirumus khas untuk mereka yang mengalami masalah kulit dan juga berminyak. Berupaya untuk menanggalkan kotoran serta lebihan minyak di muka tanpa menjejaskan keseimbangan PH kulit.

NV FACIAL/BLACK SOAP 100GM - RM50
Sabun pembersih yang diformulasikan khas daripada minyak koko yang terbaik ini berupaya untuk mencantikkan kulit wajah. Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit.

NV FACIAL SOAP FOR NORMAL SKIN 130ML - RM40.00
Mengandungi AHA dan vitamin E yang bertindak untuk memberi kesegaran dan melembutkan kulit wajah sepanjang hari. Sesuai untuk remaja yang mempunyai kulit normal dan kering.

NV FACIAL SOAP FOR ACNE & PIMPLES SKIN 130ML - RM40.00
Pembersih wajah untuk mereka yang mempunyai masalah kulit. Berupaya membersihkan kotoran serta lebihan minyak di wajah disamping mengimbangi PH kulit. Menggalakkan pertumbuhan sel-sel baru serta berupaya mengecilkan pori-pori kulit wajah yang terbuka yang menyebabkan kulit bermasalah. Sesuai untuk remaja yang mengalami masalah kulit dan berminyak.

NV DAY & NIGHT CREAM 10GM - RM60.00
Krim dwicara, yang boleh digunakan pada waktu siang dan malam sebagai ejen pemulihan struktur kulit. Membantu kulit wajah kelihatan sekata dan berseri.

NV DAY CREAM 10GM - RM60.00
Mengandungi pati dari ekstrak buah-buahan dan UV. Bertindak untuk melindungi kulit daripada sinaran suria. Ianya boleh digunakan setiap hari sebagai sun block dan foundation untuk menjadikan kulit supaya lebih gebu dan halus.

NV NV CREAM 10GM - RM70.00
Membantu mengurangkan masalah kulit muka dan mengekalkan keseimbangan kulit. Sapukan NV CREAM tebal sedikit pada bahagian yang bermasalah pada waktu malam.

NV CLEANSING MILK 180ML - RM35.00
Dirumus khas sebagai pembersih kulit wajah untuk menjadikannya lebih lembut dan memberikan kesan yang efektif, ianya juga boleh digunakan sebagai penanggal make-up. Mengandungi AHA dari ekstrak buah-buahan.

NV BIO WHITENING SOAP 100GM - RM50.00
Dirumus khas daripada tumbuh-tumbuhan semulajadi untuk mengelakkan kulit dari masalah. Sesuai digunakan untuk kulit normal dan juga sensitif.

NV ACNE & PIMPLES SKIN TONER 180ML - RM30.00
Penyegar wajah yang mengadungi ejen anti-bakteria untuk menolong memperbaiki struktur kulit yang bermasalah.

NV ACNE & PIMPLES LOTION 180ML - RM35.00
Sapukan krim pada bahagian yang berjerawat seperti menggunakan bedak sejuk pada waktu malam.

No comments:

Post a Comment